Ga naar de inhoud

DE STUDENT DIE PAST BIJ JOUW BEDRIJF?!

Het zuigt, het schuurt, de arbeidsmarkt. Het kan er zelfs behoorlijk ‘modderig’ aan toe gaan. Niet zo gek, ze zijn schaars, lastig te vinden, echt goede studenten. Zo niet via Matsch Student. Want wij leveren ze, talentvolle studenten. In zo’n beetje elke studierichting: marketing, communicatie, techniek, laboratoriumtechniek, ict, finance, legal, noem maar op.

DIENSTVERLENER VOOR WERK, CARRIÈRE EN LOOPBAAN
Wij zijn dan ook geen uitzendbureau, wij zijn geen cv-schuivers, wij zijn de overall dienstverlener voor werk, carrière en loopbaan. We weten wat er komt kijken bij ondernemen. Meer precies naar de voor jou geschikte studenten. Studenten met een studie op hbo- dan wel wo-niveau die aansluiten op jouw branche en de klussen die jij te klaren hebt.

DAADKRACHT, DOORZETTINGSVERMOGEN EN FLEXIBILITEIT
Studenten die als geen ander weten dat het niet vanzelf komt, niet vanzelf gaat, een baan, een carrière. Studenten die al hun kennis en vaardigheden direct koppelen aan daadkracht, aan doorzettingsvermogen. Studenten met, letterlijk en figuurlijk, toekomst, veel toekomst. Studenten die alles doen om zo mogelijk nog meer uit hun studie, uit het leven te halen. Blakend van enthousiasme, van energie, van kwaliteit. En, wel zo handig bij vaak tijdelijke klussen, van flexibiliteit.

In alle opzichten interessante studenten dus. Voor nu. En later. Want wat studentenwerk is, kan morgen heel goed een vaste baan zijn. Waarvoor je via Matsch Student de juiste kandidaten niet vroeg genoeg in huis kunt hebben.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Een student voor de klussen die jij te klaren hebt

Op je plaats…

Een student is niet zomaar een Matsch Student. Eerst moet de selectie gehaald worden. Daarvoor wordt de student eerst stevig gescreend op wat al in huis is aan kennis, ervaring en vaardigheden. En op hoe hard een student bereid is om aan zichzelf te gaan werken. Als de signalen wat dat betreft allemaal op groen staan, helpen we de student met het optimaliseren van de cv. Zodat de student echt optimaal geprepareerd bij een werkgever kan worden aangeboden.

Klaar…

De student is startklaar om het diepe, de arbeidsmarkt in te gaan. Hoogste tijd om te koppelen, om de student te Matschen met de in alle opzichten ideale werkgever. In een functie die perfect aansluit op de studie van de student. Een functie die precies past bij de student en de kennis, vaardigheden en skills die de werkgever verlangt.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

Werk!

Hoe goed de student ook al op de plek is en hoe tijdelijk misschien de nieuwe werkomgeving, wij blijven contact houden met de student en de werkgever. In de positieve zin van het woord, welteverstaan. Om als het ook maar even nodig is te kunnen bijspringen. En om uit de eerste hand ervaringen met elkaar te delen. Ervaringen die dan weer opstappen kunnen zijn voor de verdere toekomst van de student en een nog betere invulling van de functie bij de werkgever.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

INTERESSE?
OF EEN VRAAG?

  • Ik heb het Privacy Statement gelezen en ga akkoord.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN UITDAGENDE KLUS OF PROJECT?

Ga dan nu voor een Matsch student

NEEM CONTACT MET ONS OP