Ga naar de inhoud

STUDENTENWERK GERICHT OP JOUW TOEKOMST

Niks standaard studentenbaantje, niks standaard Matsch Student. In niks een uitzendbureau, in alles de overall dienstverlener voor werk, carrière, loopbaan. Geen cv-schuivers, matschmakers.

Bij ons is het niet aanmelden en verdwijnen in een bijna overlopende vergaarbak met kandidaten. Bij ons is het eerst maar eens proberen de selectie te halen. Laten zien dus dat je het in je, dat je potentie hebt. Dat je die optimaal wilt benutten. Dat je aan jezelf wilt werken. Wilt blijven werken. Dat je er vol voor gaat. Vol voor blijft gaan. Ongeacht – en die gaan er zeker komen – de obstakels en de tegenslagen waar je mee te maken krijgt.

Dat alles met ons als begeleider, als coach. Volgens een helemaal op jou toegesneden ‘trainingsschema’. Toewerkend naar het voor jou ideale studentenwerk. En je verdere toekomst.

Bezit jij deze eigenschappen en sta je te springen om aan slag te gaan in een studentenbaan die precies past bij je studie?

WORD EEN MATSCHER EN SCHRIJF JE IN

Een trainingsschema toewerkend naar het voor jou ideale studentenwerk

Op je plaats…

Een student is niet zomaar een Matsch Student. Eerst moet de selectie gehaald worden. Daarvoor wordt de student eerst stevig gescreend op wat al in huis is aan kennis, ervaring en vaardigheden. En op hoe hard een student bereid is om aan zichzelf te gaan werken.

Als de signalen wat dat betreft allemaal op groen staan, helpen we de student met het optimaliseren van de cv. Zodat de student echt optimaal geprepareerd bij een werkgever kan worden aangeboden.

Klaar…

De student is startklaar om het diepe, de arbeidsmarkt in te gaan. Hoogste tijd om te koppelen, om de student te Matschen met de de in alle opzichten ideale werkgever.

In een functie die perfect aansluit op de studie van de student. Een functie die precies past bij de student en de kennis, vaardigheden en skills die de werkgever verlangt.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

Werk…

Hoe goed de student ook al op de plek is een werkgever – en hoe tijdelijk misschien ook – nieuwe werkomgeving, wij blijven contact houden met de student en de werkgever. In de positieve zin van het woord, welteverstaan. Om als het ook maar even nodig is te kunnen bijspringen. En om uit de eerste hand ervaringen met elkaar te delen.

Ervaringen die dan weer opstappen kunnen zijn voor de verdere toekomst van de student en een nog betere invulling van de functie bij de werkgever.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

INTERESSE?
OF EEN VRAAG?

  • Ik heb het Privacy Statement gelezen en ga akkoord.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE VOORDELEN VAN EEN MATSCHER ZIJN

Een baan die bij je studie past

Flexibel werken naast je studie

Ontwikkel je skills en vaardigheden

Een coach als begeleider

WORD EEN MATSCHER EN SCHRIJF JE IN