Ga naar de inhoud

 

De Groningse klei vormt de basis van onze moddermetafoor. Het vertelt het verhaal van Matsch. Wat overigens modder betekent in het Duits. De moddermetafoor vertelt ons verhaal. Laat zien dat Matsch niet zomaar aan arbeidsbemiddeling doet. Nee, Matsch gaat de strijd aan. Voor bedrijven. Voor kandidaten.

Sterker, Matsch gaat voorop in de strijd. Duikt als eerste in de modder. Zet bedrijven op zoek naar personeel beter op de kaart. Zorgt er voor dat ze zich aan de massa weten te onttrekken. En Matsch zet ook kandidaten beter op de kaart. Wapent ze zo dat ze zich aan de massa en de weerstand weten te onttrekken. Kortom Matsch zorgt er voor dat bedrijven op zoek naar verse krachten boven komen. Dat werkzoekenden, professionals en studenten boven komen. Om niet te zeggen uit de modder tevoorschijn komen.

Matsch Student brengt studenten en bedrijfsleven dichter bij elkaar door er voor te zorgen dat deze bedrijven eerder kunnen putten uit een rijk aanbod aan hooggeschoolde kandidaten. Zelfs als er alleen nog maar sprake is van een bijbaan naast de studie.

Tegelijk biedt deze aanpak studenten alle gelegenheid om bedrijven letterlijk en figuurlijk vol in bedrijf mee te maken. Te ervaren, aan den lijve, wat het is, hoe het is om in een bepaald bedrijf, binnen een bepaalde studierichting te werken. Om zo ook te kunnen vaststellen of het een ‘wereld’ is waarin ze verder zouden willen, waarin ze toekomst zien. Kortom werk betekent vooral werken aan jezelf en dat is een proces dat nooit hoort te stoppen!

Op je plaats, klaar, werk! Dit staat symbool voor het proces van werk zoeken, werk vinden, werken en leren dat werken meer is dan je werk doen. Kwestie van Matsch Student. Want wij weten wat er nodig is voor in alle opzichten interessant en uitdagend studentenwerk. Serieus studentenwerk. In uiterst serieuze werkomgevingen. Waar een student ook heel goed later prima op de plek zou kunnen zijn.

student matsch bijbaan groningen afgestudeerd young professional

Een trainingsschema voor een succesvolle toekomst

Niks standaard studentenbaantje, niks standaard Matsch Student. Bij ons is het eerst maar eens proberen de selectie te halen. Laten zien dus dat je het in je, dat je potentie hebt. Dat je die optimaal wilt benutten. Dat je aan jezelf wilt werken. Wilt blijven werken. Dat je er vol voor gaat. Vol voor blijft gaan. Ongeacht – en die gaan er zeker komen – de obstakels en de tegenslagen waar je mee te maken krijgt.

Dat alles met ons als begeleider, als coach. Volgens een helemaal op jou toegesneden ‘trainingsschema’. Toewerkend naar het voor jou ideale studentenwerk. En je verdere toekomst.

Het trainingsschema bestaat uit drie stappen.

OP JE PLAATS...

Wie ben je, wat doe je en waar wil je naar toe. Hele reële vragen tijdens je studie. Maar wat betekent dit concreet voor je carrière? Wij helpen je om een volgende stap te zetten. Om je door te laten groeien naar een expert op je eigen vakgebied.

 

Dit gaat niet vanzelf. Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen kennis, ervaring en vaardigheden. Een persoonlijke coach helpt je hierbij. Zodat je ook echt optimaal geprepareerd de ‘markt’ op kunt.

KLAAR...

Je bent bij met je studie, voortdurend aan de slag met absorberen van (meer) kennis, wachten je kennis in de praktijk te toetsen. Je bent in beweging, onderweg in je zoektocht, waar ben je op je plaats? Je er bijna want…Dan is het daar, het moment dat je er klaar voor bent.

 

Helemaal. Startklaar om het diepe, de arbeidsmarkt in te gaan. Hoogste tijd om je te koppelen, om je te Matschen met de voor jou in alle opzichten ideale werkgever. In een functie die perfect aansluit op jouw achtergrond. Een functie die je prikkelt, uitdaagt. Waar je al je energie in kwijt kunt.

WERK!

We hebben de job gevonden de (bij)baan die bij jou en je studie past. Je bent door de selectie om aan de slag te gaan bij de opdrachtgever. De start van een carrière maar…. Hoe goed je ook op je plek bent in je – hoe tijdelijk misschien ook – nieuwe werkomgeving, wij blijven ons met je bemoeien. In de positieve zin van het woord, welteverstaan.

 

Om als het ook maar even nodig is te kunnen bijspringen. En om uit de eerste hand ervaringen met je te kunnen delen. Ervaringen die dan weer opstappen kunnen zijn voor je verdere toekomst.

INTERESSE?
OF EEN VRAAG?

  • Ik heb het Privacy Statement gelezen en ga akkoord.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LIEVER EVEN BELLEN?

Een Matschmaker neemt contact met je op.

NEEM CONTACT MET ONS OP